Proizvodi Meni

Sensitive linija proizvoda, dokazani hipoalergeni sastojci!

Stigla najveća inovacija 2024. godine! Naša nova revolucionarna hipoalergijska kolekcija sa samo dokazanim hipoalergijskima sastojcima!

Sensitive asortiman Mystic Nails-a nastao je iz vizije kako bi ponudili profesionalnim salonima hipoalergijski materijal za nokte i da oni minimiziraju rizik od alergijskih reakcija i simptoma za svoje klijente i sebe.
Tokom hipoalergijskog  testa proizvode smo testirali u trajanju od 48-72 sata na najmanje 40 osoba koje su prethodno pokazale alergijske simptome. Test volonteri su svi ljudi koji boluju od atopijskog dermatitisa, drugog kontaktnog dermatitisa (kontaktni dermatitis, kontaktni ekcem) ili preosetljivi na drugu kozmetiku, sredstva za domaćinstvo i sredstva za čišćenje, imaju iritacije kože! Tokom testiranja zabeleženo je 0 (nula!) slučajeva iritacije, senzibilizacije ili alergijskih reakcija, pa je kao rezultat toga proizvod dobio zvaničnu hipoalergijsku  klasifikaciju, što znači da se može koristiti legalno i pravilno.
 
Ovo nije marketinški trik, nema obećanja i obmana, dosta je toga već na tržištu! Čak objavljujemo rezultate testova za svaki slučaj, tako da njih možete videti u opisu svakog proizvoda.

Kategorije
Uporedivi proizvodi
Pratite nas

Facebook
Newsletter
Prijavite se na našu newsletter listu kako bi bili obavešteni o novitetima, rasprodajama i svemu u vezi sa izlivanjem noktiju !