Proizvodi Meni

Informacije o isporuci i plaćanju

Uslovi i načini plaćanja - unutar Srbije

Načini plaćanja za kupovinu preko našeg on-line shopa :

1. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)

Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate gotovinom prilikom isporuke. Ukupan iznos koji treba da se plati uključuje cenu naručenih proizvoda, kao i troškove dostave (ukoliko postoje), kao što je navedeno u imejlu o potvrdi porudžbine.

2. Plaćanje preko računa banke (uplatnicom,e-banking,virmanski) prilikom Internet kupovine

Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking). Molimo Vas da prilikom plaćanja (u odeljku svrhe plaćanja) navedete broj vaše narudžbine (broj narudžbine možete pronaći u naslovu potvrdnog mail-a koji primite) kako bi znali koju tačno narudžbinu plaćate.

Podaci za uplatu preko računa :

Žiro račun : 170-30012404001-68 Unicredit bank
                   160-474967-08 Banca Intesa
Primalac : Mystic Nails d.o.o. , Vranjska 8, 11000 Beograd , PIB 107084762
Svrha uplate : Uplata predračuna br. (navesti broj narudžbine)

Načini plaćanja za kupovinu u našem maloprodajnom objektu :

1. Plaćanje gotovinom na kasi

Standardno plaćanje prodavcu prilikom kupovine isključivo u dinarima.

2. Plaćanje platnim karticama na pos terminalu

Primamo sve vrste platnih kartica iz sistema Visa, MasterCard/Maestro, Dina i American Express.

Takođe pored standardnog plaćanja karticama možete platiti i na rate Banca Intesa kreditnim karticama Visa, Mastercard i American Express maksimalno do 12 rata bez kamate - minimalni iznos je 10.000 RSD .

3. Plaćanje čekovima građana

Vašu robu možete platiti i čekovima građana uz važeći dokument i čekovnu karticu.

Moguće je i plaćanje čekovima građana do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate - minimalni iznos je 10.000 RSD , prva rata dospeva odmah, a ostale svakog narednog meseca.

Uslovi isporuke - dostava unutar Srbije

Porudžbine urađene na web prodavnici www.mysticnailsserbia.com dostavlja ekspresna kurirska služba AKS. Paketi se dostavljaju radnim danima između 8.00 i 17.00 sati. Preporučujemo da kao adresu za dostavu navedete adresu Vašeg radnog mesta ukoliko u prethodno navedenom periodu niko ne može da primi paket na Vašoj kućnoj adresi. Kurir će pokušati da dostavi paket još jedanputa ako prva dostava nije uspešna (zbog lažne adrese ili ako navedeni primalac nije pronađen na datoj adresi). Porudžbina se dostavlja u roku od najviše 2 radna dana posle dobijanja imejla o potvrdi porudžbine. U slučaju da nešto nemamo na stanju od poručene robe, mi o tome obaveštavamo potrošača imejlom ili telefonom u roku od najviše 1 radnog dana posle dobijanja imejla o potvrdi porudžbine.

Troškovi isporuke - dostava unutar Srbije

Molimo Vas da vodite računa da navedete ispravnu adresu za dostavu prilikom registracije, pošto se poručena roba dostavlja na navedenu adresu. Troškove isporuke unutar Srbije iznose 320 DIN za svaku porudžbinu, osim za porudžbinu čiji je iznos veći od 5.000 DIN, pošto Vam u tom slučaju nudimo BESPLATNU DOSTAVU NA NAVEDENU ADRESU.

 

Uslovi i načini plaćanja - VAN Republike Srbije

Načini plaćanja za kupovinu preko našeg on-line shopa :

1. Pay Pall

Ukoliko vašu porudžbinu želite da platite iz inostranstva to možete učiniti preko PayPal-a. Kada za dostavu izaberete neku od ponuđenih zemalja (Crna Gora, Bosna i Hercegovina ili Makedonija) u delu za plaćanje ćete dobiti opciju plaćanja preko PayPal-a. Nakon završetka vaše porudžbine sistem će vas odvesti na stranicu pay pal-a na koju je potrebno da se prijavite na vaš nalog pomoću mail adrese i lozinke i završite vašu transakciju. Ukoliko jos uvek nemate otvoren nalog na PayPal-u mozete ga vrlo jednostvno otvotiti ovde https://www.paypal.com/worldwide/ i povezati sa vašom platnom karticom. PayPal se smatra jednim od najsigurnijih načina plaćanja.

2. Plaćanje preko računa banke (uplatnicom, e-banking, virmanski)

VAŽNO : Molimo Vas da prilikom plaćanja (u odeljku svrhe plaćanja) navedete broj vaše narudžbine (broj narudžbine možete pronaći u naslovu mail-u koji primite) kako bi znali koju tačno narudžbinu plaćate. Nakon što novac legne na naš račun, istog dana paket će biti poslat na vašu adresu. Robu šaljemo Poštom post-export uslugom a rok isporuke zavisi od zemlje u koju se vrši dostava ali ne bi trebalo da bude duži od 7 radnih dana.

Podaci za uplatu van Republike Srbije preko računa :

Account number (IBAN): RS35170003001240400265
SWIFT (BIC code): BACXRSBG
Beneficiary name: Mystic Nails doo
Beneficiary address: 11000 Belgrade , Vranjska Str. 8. , Serbia
Beneficiary bank: Unicredit Bank Serbia JSC
Beneficiary bank's adress: Rajiceva Str. 27-29, 11000 Belgrade, Serbia

Uslovi i načini plaćanja za Crnu Goru i BiH (Republika Srpska i Federacija Bosne i Hercegovine)

1. Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate kuriru gotovinom (u vašoj valuti) prilikom preuzimanja pošiljke. Ukupan iznos koji treba da se plati uključuje cenu naručenih proizvoda kao i troškove dostave , kao što je navedeno u imejlu o potvrdi porudžbine.
NAPOMENA : Važi samo za Crnu Goru i BiH (Republika Srpska i Federacija Bosne i Hercegovine)

Uslovi isporuke - dostava VAN Republike Srbije

Vaš paket će biti isporučen Poštom, post-export uslugom. Očekivano vreme isporuke je od 4 - 6 radnih dana . Navedeni podaci predstavljaju očekivano vreme prenosa i uručenja pošiljke. U očekivano vreme prenosa ne računaju se dani prijema pošiljke, subota, nedelja i dani državnih i verskih praznika koji se priznaju neradno kako u Republici Srbiji, tako i u drugim zemljama dostave. U očekivano vreme prenosa ne ulazi i vreme eventualnog zadržavanja pošiljke na carini.

Troškovi isporuke - dostava VAN Republike Srbije

Troškovi isporuke zavise od težine i sume poručene robe . Kompletan cenovnik dostave van Republike Srbije možete pogledati OVDE
 
Uslovi isporuke - dostava za Crnu Goru i BiH (Republika Srpska i Federacija Bosne i Hercegovine)

Vaš paket će biti isporučen Poštom, uz pomoć PostPak usluge koja podrazumeva plaćanje vrednosti paketa i poštarine pouzećem (prilikom preuzimanja paketa). Očekivano vreme isporuke je od 2 - 4 radna dana . Navedeni podaci predstavljaju očekivano vreme prenosa i uručenja pošiljke. U očekivano vreme prenosa ne računaju se dani prijema pošiljke, subota, nedelja i dani državnih i verskih praznika koji se priznaju neradno kako u Republici Srbiji, tako i u odredišnoj državi . U očekivano vreme prenosa ne ulazi i vreme eventualnog zadržavanja pošiljke na carini.

Troškovi isporuke - dostava za Crnu Goru i BiH (Republika Srpska i Federacija Bosne i Hercegovine)

Troškovi isporuke zavise od težine i sume poručene robe . Kompletan cenovnik dostave za Crnu Goru i BiH možete pogledati OVDE

 

Kategorije
Uporedivi proizvodi
Pratite nas

Facebook
Newsletter
Prijavite se na našu newsletter listu kako bi bili obavešteni o novitetima, rasprodajama i svemu u vezi sa izlivanjem noktiju !