Proizvodi Meni

Promena cena od 1. avgusta 2022. godine

Čekali smo. Čekali smo više nego što bi bilo potrebno i više nego što bi bilo ko drugi učinio. Želeli smo da budemo sigurni u naše poslovanje. Ili bolje rečeno, nadali smo se. Nadali smo se da će doći do bar malog rebalansa i umerenosti u cenama sirovina koje su u porastu od izbijanja Kovida, ili u izuzetno visokim troškovima transporta, rekordnim kursevima i neviđenim cenama energenata. Međutim, rebalansa nije bilo i sada je jasno da ga neće biti. Moramo da se naviknemo na to, moramo da budemo u stanju da to obradimo, moramo da budemo u stanju da ugradimo ove nove, izmenjene okolnosti u naše poslovanje, a sve to utiče na naše cene. Prinuđeni smo da napravimo potez.

Posle ovoliko čekanja, vreme je da se reaguje: više od dve godine naše cene su ostale iste, ali sada moramo da podignemo cene za sve Mistic Nails proizvode. Poskupljenje će uticati na sve proizvode koje prodajemo.

Cene proizvoda će porasti za 14% počevši od 1.avgusta 2022. godine.

To znači da će poskupljenje stupiti na snagu za 45 dana, i ovim želimo da našim klijentima damo što je moguće više vremena da se pripreme, da preispitaju naše cene, da o tome blagovremeno obaveste klijente, obezbeđujući tako održivo poslovno okruženje za sve. Jer održivo poslovno okruženje ne znači stabilnost cena, već predvidljivost. To je ono u šta verujemo i zato to radimo.

Postavlja se pošteno pitanje: da li moramo da podignemo cene? Odgovor je: naravno da ne. Kao što kvalitet naših proizvoda ne mora biti garantovan, niti moramo da smišljamo inovacije, ne moramo da zapošljavamo odlične profesionalce i ne moramo da pravimo naše proizvode od najboljih sirovina. Na isti način, ne moramo da dižemo cenu, ali onda snižavamo kvalitet. Međutim, nismo voljni da se cenkamo kada je u pitanju kvalitet i uvek insistiramo na izvrsnosti. Ništa to ne dokazuje bolje od nekoliko nagrada koje nijedan drugi brend za nokte nije dobio pre nas, kao što je nagrada za vrednost i kvalitet ili četvorostruko priznanje MagiarBrands Ekcellent Brand, ali naša ekološki svesna ambalaža i skoro potpuno veganski proizvodi govore sami za sebe. Konačno, ne odustajemo od kvaliteta jer znamo da naši klijenti insistiraju na visokom kvalitetu. Sigurni smo da je to jedan od razloga zašto birate Mistic Nails proizvode i nadamo se da će tako ostati još dugo.

Mystic Nails tim

Kategorije
Uporedivi proizvodi
Pratite nas

Facebook
Newsletter
Prijavite se na našu newsletter listu kako bi bili obavešteni o novitetima, rasprodajama i svemu u vezi sa izlivanjem noktiju !