Proizvodi Meni

Nova godina, novi stil: Otkrijte naš katalog za 2024!

Mislili ste da ne možemo bolje nego prošle godine? Ali možemo... i ove godine čak možete svoju malu knjigu omiljenih proizvoda poneti sa sobom gde god da krenete!

Kao i prethodnih godina, katalog za 2024. će vam dati sve informacije koje su vam potrebne da napravite nokte u koje će se vaši klijenti zaljubiti. I to se podrazumeva, ali čak i ovde vodimo računa o životnoj sredini, tako da su svi naši katalozi napravljeni od materijala iz šuma i izvora sa FSC sertifikatom.

NOVO: Skinite MYSTIC NAILS Katalogus AR aplikaciju sa Google Play prodavnice. Pomoću aplikacije pronađite brojeve stranica kataloga koje sadrže ikonu „mobilnog telefona“. Stavka menija „AR camera” će pokrenuti vašu kameru, pomoću koje možete skenirati označene stranice i pronaći skrivene video zapise i zanimljive činjenice.

Takođe u aplikaciji pomoću stavke menija „Catalogue pages” možete videti brojeve stranica na kojima smo sakrili sadržaj proširene stvarnosti.

Naš interaktivni katalog sa koga pomoću aplikacije možete pronaći zanimljiv video sadržaj možete pogledati OVDE

 

 

Kategorije
Uporedivi proizvodi
Pratite nas

Facebook
Newsletter
Prijavite se na našu newsletter listu kako bi bili obavešteni o novitetima, rasprodajama i svemu u vezi sa izlivanjem noktiju !