Proizvodi Meni

Nagrada za vrednost i kvalitet

Mystic Nails je jedan od proizvođača gelova za manikir i distributer koji beleži najdinamičniji razvoj. Od porodičnog biznisa koji je počeo sa 4 člana, postali su srednje preduzeće sa 30 zaposlenih, koje izvozi u 25 zemalja.

Od početka su usmereni na kvalitet i izdvajaju se od konkurencije. Ovakav pristup je rezultirao brojnim profesionalnim nagradama koje su osvojili tokom godina (Nagrada za najkreativnijeg poslodavca 2017. godine - Odgovorni poslodavac godine za 2018,  - Mađarski brendovi 2018, Nagrrada za poslovnu etiku za 2018).

Mystic Nails je dostigao još jedan nivo 10. septembra 2019. godine kada im je ukazana čast da prime Nagradu za vrednost i kvalitet za kolekciju gel lakova „As U Wish“. Ova nagrada ima 20 godina dugu tradiciju. Osnivači kompanije su ovu nagradu primili u Parlamentu Mađarske u okviru spektakularne ceremonije.

Ko dobija ovu nagradu?

Nagradom za vrednost i kvalitet se odaje priznanje i nagrađuju roba, usluge i poslovne organizacije koje su vidno posvećene kvalitetu u svom radu i koje priooritizuju proizvodnju visokokvalitetnih roba i usluga.
Mystic Nails je postigao to da se njegovo ime izjednačava sa kvalitetom u poslednjih nekoliko godina i želeli bismo da zahvalimo svim našim partnerima i korisnicima na njihovom doprinosu ovom procesu.

Kategorije
Uporedivi proizvodi
Pratite nas

Facebook
Newsletter
Prijavite se na našu newsletter listu kako bi bili obavešteni o novitetima, rasprodajama i svemu u vezi sa izlivanjem noktiju !