Proizvodi Meni

Na prvi pogled, rokovnici za 2024. su očaravajući!

Ili vam procvetamo dan cvećem ili vas pratimo u svet rada toplim pogledom medvedića, ali i šarmantne male sovice čekaju svoje drage vlasnike noktiju. Svaki trenutak je važan. Donesimo radost zajedno sa novim dodatkom koji uzima u obzir i relaksaciju i kreativne veštine, STRANICE ZA BOJANJE, postavljene  na unutrašnje stranice! Provereno koristan enterijer je dizajniran sa GODIŠNJIM PREGLEDOM, MESEČNIM rasporedom i postavkom DNEVNOG SASTANKA počevši od 27. novembra 2023.

Takođe ćete naći prostor za ime, adresu i telefonske beleške, ROĐENDANSKI KALENDAR i mesto za VAŠE BELEŠKE. Da bismo planirali svoju budućnost i motivisali realizaciju vaših ciljeva, uključili smo odeljak MOJI CILJEVI 2024. koji će vam pomoći u ovom aspektu. Obeležili smo i praznike i imendane, tako da imate u vidu potrebe i lične radosti vaših gostiju. Zgodan omot sa sunđerastom teksturom i ženstveni dnevnik sa značajnom unutrašnjom vrednošću može da stane u torbu bilo koje veličine ili da bude drag dodatak vašem radnom prostoru!

 

 

Kategorije
Uporedivi proizvodi
Pratite nas

Facebook
Newsletter
Prijavite se na našu newsletter listu kako bi bili obavešteni o novitetima, rasprodajama i svemu u vezi sa izlivanjem noktiju !