Proizvodi Meni
Vi ste ovde: > >

O nama

Professional Nail Systems by Mystic Nails ™

 

Kompanija je osnovana sa namerom da podigne kvalitet kozmetičkih usluga u salonima širom Srbije,Crne Gore,Makedonije i Bosne i Hercegovine a konkretno se bavi prodajom i distribucijom profesionalne opreme i proizvoda potrebnih za nadogradnju i izlivanje noktiju kao i za klasičan manikir i pedikir .

Šta nas izdvaja od drugih :

·         nudimo samo proizvode za profesionalnu upotrebu
·         kompletna proizvodna linije širokog opsega
·         čitav niz profesionalnih UV gelova visokog kvaliteta koji su savršen izbor i za početnike i za naprednije tehničare za nokte
·         vrhunski kvalitet sa izuzetno dobrim odnosom cene i kvaliteta
·         proizvodi napravljeni u EU u skladu sa najnovijim direktivama o kozmetičkim proizvodima
·         proizvodi koji imaju licencu CPNP - Cosmetic Products Notificaiton Portal ( Portal za kontrolu i proveru kvaliteta kozmetičkih proizvoda poreklom iz EU )
·         kratko vreme dostave proizvoda od trenutka slanja porudžbine
·         intenzivnu podršku vezanu za proizvode i druga pitanja poslovanja
 
Od 1. novembra 2012. godine zvanično smo postali i generalni zastupnici proizvoda Mystic Nails za Republiku Srbiju , a početkom februara 2014. godine i generalni zastupnici i distributeri za Makedoniju,Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu ,samim tim sve proizvode ovog brenda možete pronaći samo kod nas i naših budućih zvaničnih distributera u navedenim zemljama. Asortiman naše internet prodavnice kao i maloprodajnih objekta prilagođavamo prema Vašim željama i zahtevima. 

Svakog meseca ćemo vas obradovati sa novim popustima i AKCIJAMA u kojima kupci naših proizvoda dobijaju različite poklone ukoliko ispune određene uslove akcije. 

On-line kupovina na našem sajtu dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Možete poručiti materijal u vama odgovarajuće vreme i na bilo koju sumu novca jer nemamo minimalne sume porudžbine. 

Naravno pored On-line kupovine , možete posetiti i našu prodavnicu u Beogradu u ulici Vranjska 8 na Zvezdari svakog radnog dana (pon.-pet.) od 10-16h i subotom od 10-15h i pogledati našu ponudu ,a sigurni smo da ćete pronaći nešto za vas i vaše kozmetičke salone.

 

Elena Mirković
(general manager)

 


 

Kategorije
Uporedivi proizvodi
Pratite nas

Facebook
Newsletter
Prijavite se na našu newsletter listu kako bi bili obavešteni o novitetima, rasprodajama i svemu u vezi sa izlivanjem noktiju !