Proizvodi Meni

Od sada MN proizvode poručite iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije !

Poštovani potrošači sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da od sada sve porudžbine napravljene putem našeg on-line shopa, u saradnji sa poštom Vam možemo dostaviti brzo i pouzdano na teritorije Crne Gore, Severne Makedonije i BiH (Republika Srpska i Federacija Bosne i Hercegovine) .

Plaćanje celokupnog iznosa sa dostavom se vrši prilikom preuzimanja paketa od kurira na vašoj adresi. Paket plaćate vašom domaćom valutom (EUR za Crnu Goru a KM za Bosnu).

Ova usluga plaćanja prilikom preuzimanja paketa nije dostupna za Severnu Makedoniju (za Severnu Makedoniju se plaćanje vrši unapred putem PayPal -a).

Cenovnik dostave koji važi za Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu možete pogledati OVDE . Očekivano vreme dostave je od 2-4 radna dana .

Cenovnik dostave za Republiku Severnu Makedoniju možete pogledati OVDE . Očekivano vreme dostave je od 3-5 radnih dana .

Ukoliko imate dodatnih pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem mail adrese Ova e - mail adresa je zaštićena od spam pretraživača, Javascript mora biti uključen kako biste je videli

 

 

 

Kategorije
Uporedivi proizvodi
Pratite nas

Facebook
Newsletter
Prijavite se na našu newsletter listu kako bi bili obavešteni o novitetima, rasprodajama i svemu u vezi sa izlivanjem noktiju !