Proizvodi Meni
Vi ste ovde: > >

MN OBUKE

Kristina Stević

Mystic Nails internacionalni edukator

Kristina je iskustvo na područiju nail design-a stekla nakon dvanaestogodišnjeg uspešnog salonskog rada.
 
Rad i edukacija su je dovele do veoma priznatih i poznatih majstora kako srpskih tako i inostranih. Želja da se oproba i u međunarodnom takmičenju, među profesionalcima dovela je do veoma dobrih rezultata.
.
Prvo mesto u kategoriji poster STILETTO-internacionalno takmičenje Magic&Nails u Beogradu 2016. godine.
 
Drugo mesto u kategoriji poster Stiletto-internacionalno takmičenje Magic&Nails u Beogradu 2017.
 
Među velikim majstorima i nail tehničarima osvojila je treće mesto u kategoriji poster Stiletto u Rusiji 2017.

Svojim radom je zapažena od strane internacionalnog sudije Zhane Balaush, za veoma dobar i kvalitetan rad dobila je sertifikat za dalje usavršavanje i napredovanje u inostranstvu. Nastavila je da se edukuje i svoje znanje podigla na veoma visok nivo. Posebnu ljubav i naklonost ima prema ekstremnim formama, koji su takođe zapaženi od strane svetskih majstora u oblasti nails design-a.

Kristina je postala Mystic Nails edukator 2016. godine,time obeležila deo svog znanja ,počevši da predaje i prenosi znanje drugima. Održavanjem edukacija i prenošenjem znanja kao edukator Mystic Nails-a ima iza sebe veoma dobre rezultate svojih učenika. Uporedo sa tim nastavila je sa brojnim usavršavanjima kod inostranih edukatora koja su je dovela do vrhunskog majstora.               

Raspored, cene i opise naših obuka sa Kristinom Stević možete pogledati OVDE.

Kategorije
Uporedivi proizvodi
Pratite nas

Facebook
Newsletter
Prijavite se na našu newsletter listu kako bi bili obavešteni o novitetima, rasprodajama i svemu u vezi sa izlivanjem noktiju !