Proizvodi Meni

Individualne obuke

Individualne obuke se preporučuju nail tehničarima koji hoće obuku da pohađaju sami i žele personalizovano obrazovanje. Takođe individualna obuka može pomoći i nail dizajnerima koji nisu sigurni da u grupnim obukama mogu postići maksimalan nivo znanja, već žele da se edukator maksimalno posveti njima u toku celog trajanja obuke .

Učesnik može izabrati bilo koju od ponuđenih obuka, ali se nastavni plan takođe može sastaviti i na osnovu individualnih potreba .
Obuka može biti tehnička ili dekorativna u dogovoru sa edukatorom, a odnos teorije i prakse može se fleksibilno prilagoditi.
Individualnoj obuci prethode procena nivoa i savetovanje tokom kojih zajednički formulišemo šta su ciljevi.
Mesto održavanja individualnih obuka po dogovoru se može održati ili u Beogradu ili u Kragujevcu a vreme trajanja obuke je obično od 10-16h (može se prilagoditi u dogovoru sa polaznikom) osim za Basic gel obuku koja traje 4 dana takođe otprilike od 10-16h svaki dan.
Na obuci se vežba na sebi ili modelu u savisnosti kako vam je udobnije i izvodljivije. Takođe u okviru individualne obuke su obezbeđeni ručak,piće i kafa za vas i vašeg modela ukoliko ga imate.
Za individualnu obuku se možete prijaviti i putem telefona gde ćete sa edukatorom razgovarati o temama i datumu obuke.

Kristina Stević
Mystic Nails internacionalni edukator
Kontakt : +381 (0) 64 565 09 28

 

Sortiranje:
Kategorije
Uporedivi proizvodi
Pratite nas

Facebook
Newsletter
Prijavite se na našu newsletter listu kako bi bili obavešteni o novitetima, rasprodajama i svemu u vezi sa izlivanjem noktiju !