Proizvodi Meni
Vi ste ovde: >

MN Obuke

Kristina Stević

Mystic Nails internacionalni edukator

Kristina je iskustvo na područiju nail design-a stekla nakon dvanaestogodišnjeg uspešnog salonskog rada.
 
Rad i edukacija su je dovele do veoma priznatih i poznatih majstora kako srpskih tako i inostranih. Želja da se oproba i u međunarodnom takmičenju, među profesionalcima dovela je do veoma dobrih rezultata.
.
Prvo mesto u kategoriji poster STILETTO-internacionalno takmičenje Magic&Nails u Beogradu 2016. godine.
 
Drugo mesto u kategoriji poster Stiletto-internacionalno takmičenje Magic&Nails u Beogradu 2017.
 
Među velikim majstorima i nail tehničarima osvojila je treće mesto u kategoriji poster Stiletto u Rusiji 2017.

Svojim radom je zapažena od strane internacionalnog sudije Zhane Balaush, za veoma dobar i kvalitetan rad dobila je sertifikat za dalje usavršavanje i napredovanje u inostranstvu. Nastavila je da se edukuje i svoje znanje podigla na veoma visok nivo. Posebnu ljubav i naklonost ima prema ekstremnim formama, koji su takođe zapaženi od strane svetskih majstora u oblasti nails design-a.

2021.godine je radila na tri projekta - maratona i održala obuke za stotine učesnika. Prvi je bio ''Balkan Charity Nail'' maraton u organizaciji Hrvatske, zatim ''World Nails Charity'' u organizaciji Ukrajine i poslednji ''Nail Marathon'' 2021 u organizaciji Srbije.

Učestvovala je i kao sudija na ''Top Nails to Day'' online takmičenju sa šestoro odabranih kolega, među mnogobrojnim koji imaju veoma zavidan nivo znanja i iskustva.

Kristina je postala Mystic Nails edukator 2016. godine,time obeležila deo svog znanja ,počevši da predaje i prenosi znanje drugima. Održavanjem edukacija i prenošenjem znanja kao edukator Mystic Nails-a ima iza sebe veoma dobre rezultate svojih učenika. Uporedo sa tim nastavila je sa brojnim usavršavanjima kod inostranih edukatora koja su je dovela do vrhunskog majstora.

Neke od njenih radova pogledajte OVDE.

Kategorije
Uporedivi proizvodi
Pratite nas

Facebook
Newsletter
Prijavite se na našu newsletter listu kako bi bili obavešteni o novitetima, rasprodajama i svemu u vezi sa izlivanjem noktiju !